VALMENNUS 2018-08-30T14:39:54+00:00

ENSIMMÄISTÄ KERTAA KUNTOSALILLA?

SYKE Satamassa se ei haittaa.

Me kaikki olemme joskus astuneet ensimmäistä kertaa salille ja vähitellen sekä oikein opein treeneistä on muotoutunut jokapäiväiseen elämäämme kuuluva tapa. Kun kroppa on kunnossa ja kantti kestää, kiireisenkin arjen keskellä voi nauttia elämän iloista.

Jaksaa, jaksaa!

Meillä pääset vaivattomasti ja edullisesti liikkeelle kuntosaliharjoittelussa

Sataman Polulla

Sinä tutustut kuntosaliharjoittelun tekniikoihin ja opit käyttämään kuntosalilaitteita
tehokkaasti ja turvallisesti. Tarvittaessa osaat pyytää tukea tai apua matkalla kohti onnistumistasi kantaen kuitenkin itse lopullisen vastuun menestyksestäsi. Polku on oikea vaihtoehto sinulle, jos pidempiaikainen valmennus tuntuu vielä liian raskaalta.

Kiertoharjoitteluohjelma

Jatkoharjoitteluohjelma

ALOITA JO TÄNÄÄN!

KUKA SINÄ OLET

ja miten voimme sinua parhaiten auttaa?

SYKE Satamassa voit valita tutustumistapaamisen, jonka aikana saat vastauksia kysymyksiisi ja selvitämme yhdessä tarpeesi, joiden löytäminen on onnistumisesi ydin. Kenties tarvitset Sataman henkilökunnalta tukea vain salikäyntiesi säännöllistämiseen.

Helppoa: Kalenteroidaan yhdessä!

MUUT VALMENNUSMUODOT

LifeCoach Elämäntapavalmennus

PAINO HALLINTAAN HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI

Kun Sinä haluat muutosta, aloitamme lähtötilanteen määrittelystä. Starttiruudusta katsotaan tulevaisuuteen niin, että sinä tunnistat itsesi saavutettuasi tavoitteesi. Suunnitellaan elintapojesi muutos helpoksi ja vaivattomaksi – kevyin askelin jo alusta alkaen.

 

Nopeat tulokset eivät ole oletusarvo eivätkä vaatimus,
sillä SINÄ PÄÄTÄT TAHDIN!

The Passion Test

Oletko valmis saamaan lisää
sisältöä, iloa, menestystä ja selkeyttä elämääsi?

Sinun intohimosi, elämäsi liekki ja palo ovat asioita, jotka merkitsevät eniten elämässäsi.
Ne ovat johtolankoja elämäsi tarkoitukseen toimien sisäisenä navigaattorina päätöksissäsi.
Mutta mitäpä jos et ole 100% varma siitä, mitä nuo intohimosi ovat?

The Passion Test

The Passion Test tarjoaa sinulle voimallisen ja hauskan prosessin sekä työkalut, joilla pääset kiinni täydellisempään elämään ja vapautat itsesi asioista, jotka ovat kenties vaivanneet tai olleet jarruja ja hidasteita elämässäsi.

The Passion Test selkiyttää elämäsi!

Personal Training

JUHA KARHU
JUHA KARHUPersonal Trainer
Keskityn valmennustyössäni laadukkaaseen ja asiakaslähtöiseen tekemiseen sekä perustelen aina tekemiseni, jotta valmennus toimii myös oppimiskokemuksena sinulle.
PIRJO MARTINEZ
PIRJO MARTINEZPersonal Trainer
ELINVOIMA, VIREYS, LIHASKUNTO!

Millaista on elämäsi, kun tiedät mitä haluat, miten toimit ja kun muutosten tulokset näkyvät arjessasi?

Kaipaatko oivalluttavaa ja kannustavaa tukea?
Tartu tilaisuuteesi!
Mielelläni vahvistan sinua pyrkimyksissäsi ja tuen kohti päämääriäsi.

Kokemukseni on karttunut pitkällä sairaanhoitajan uralla sekä toimiessani LifeCoachina, terveyskonsulttina ja viimeisenä mutta ei vähäismpänä: mahtavassa Sykkeen treeniporukassa. 🙂

Iloitaan yhdessä mielenkiintoisesta matkasta kohti tulevaa.

JANNE MUHONEN
JANNE MUHONENPersonal Trainer, koulutettu hieroja
Kiinnostus liikuntaa kohtaan sekä sen vaikutukset hyvinvointiin ovat ajaneet minut kouluttautumaan personal traineriksi ja hierojaksi. Opiskelen tällä hetkellä myös jalkaterapian AMK opintoja. Omaan monipuolisen urheilutaustan ja urheilu on aina ollut iso osa elämääni. Olen pelannut SM-tasolla koripalloa sekä valmentanut junioreita. Nykyisin harjoitteluni painottuu muun muassa kuntosaliharjoitteluun, crossfittiin ja juoksuun.

Painotan valmennuksessani monipuolista liikuntaa ja ravitsemusta. Oikeanlaisella harjoittelulla voimme parantaa toimintakykyä, lisätä hyvinvointia ja ennaltaehkäistä vaivoja. Valmennuksessani pyrin yhdistämään lihaskunto – ja aerobista harjoittelua.

– When you finish a great workout, you feel great about yourself –

JAANA IMMONEN
JAANA IMMONENPersonal Trainer
Yksilöohjaajana olen kouluttautunut Trainer4You Personal Traineriksi, ja lisäksi minulla on taustaa ja koulutusta monipuolisesta ryhmäliikuntaohjaamisesta (mm.Peak Pilates, Les Mills, FAF). Näistä etenkin pilateksen huomaan hyödyttävän hyvinkin erilaisista lähtökohdista tulevia kuntoilijoita myös yksilöharjoittelun osana.

Kaikessa ohjaamisessa olen huomannut, että monesti vaikeinta liikunnassa on sen aloittaminen ja arkeen sovittaminen. Toinen kompastuskivi tulee vastaan, kun se aloittamiseen sopiva elämäntilanne muuttuu. Vaikka monet muut asiat elämässä tuntuvat pakollisemmilta, itsestä huolehtiminen helpottaa ja auttaa jaksamaan arkea, sekä henkisesti että fyysisesti.

Valmentajanasi pyrkimykseni on ennen kaikkea auttaa löytämään sinulle ja sinun elämääsi sopivat tavat liikkua. Etsitään yhdessä liikunnan ilo ja motivaatio jatkaa myös silloin, kun se tuntuu vaikealta, jotta liikunnasta tulee sinulle voimavara pakollisen suorittamisen sijaan. Samalla opetellaan turvalliset ja tehokkaat suoritustekniikat, jotta sinun on jatkossa helppo pitää yllä hyvin alkanutta kuntoiluharrastusta.

Lue lisää Sykkeen urheiluvalmennuksista täältä.

ALOITA JO TÄNÄÄN!